Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ενότητα 2: Δημοσίευση του animation στο blog

Αφού δημιουργήσουμε τo animation καλό θα ήταν να το δημοσιεύσουμε στο blog μας ώστε να μπορούμε να το εντοπίσουμε εύκολα και να το χρησιμοποιήσουμε στις δραστηριότητες μας στην τάξη ή στα περιβαλλοντικά προγράμματα που υλοποιούμε.

Βήμα 1: Έχοντας συνδεθεί στο Go!Animate, κάνουμε κλικ στο "Your Account" και στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγουμε "Your Videos".
Βήμα 2: Εμφανίζονται σε λίστα τα video που έχουμε δημιουργήσει. Αριστερά βρίσκεται το εικονίδιο του κάθε βίντεο και δεξιά διάφορες επιλογές/κουμπιά, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα

Βήμα 3: Κάνουμε κλικ στο εικονίδιο (όταν περνάει το ποντίκι από πάνω του εμφανίζεται  Share / Export)
Βήμα 4: Στο παράθυρο που εμφανίζεται με τίτλο "Share or Export your Video" κάνουμε κλικ στο πλαίσιο κειμένου δίπλα στο σύμβολο </>, όπως φαίνεται με κόκκινο χρώμα στην εικόνα:

Βήμα 5: Παρατηρούμε ότι το κείμενο μέσα στο πλαίσιο έχει μαρκαριστεί με χρώμα μπλε. Κάνουμε δεξί κλικ πάνω του και στο μενού που αναδύεται επιλέγουμε Αντιγραφή.
Βήμα 6: Ανοίγουμε μια νέα σελίδα στο φυλλομετρητή και ξεκινάμε μια νέα ανάρτηση στο blog μας. Κατόπιν, στη σελίδα όπου γράφουμε την ανάρτηση, κάνουμε κλικ στο κουμπί "HTML". Κάνουμε επικόλληση του κώδικα ενσωμάτωσης του βίντεο στο κύριο μέρος της ανάρτησης και πατάμε το κουμπί "Δημοσίευση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου